Restauranter

Er du på udkig efter en restaurant, hvor du kan få dig en god middag, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har samlet samtlige af landets restauranter og inddelt dem i byer, så du nemt kan finde en nærmest dig. Find den bedste restaurant nedenfor og bestil bord, så du er sikker på, at der er plads.

Restauranten

Overbevisende Michelinstjerne til afslappede madkunstnere!

Sådan kan der siges om restaurant Pierre André, der – med al tydelighed og masser af charme – viser at succes kan tages med sindsro og at madkunst handler om det, der opleves på tallerkenen og hvordan denne serveres – og intet andet.

Velplaceret i hovedstaden, men let tilbagetrukket fra den glitrende københavnske madscene, præsterer restauranten aften efter aften – på nær mandag, hvor der er lukket – den samme fejende flotte indsats, der i 1997 gjorde Pierre André fortjent til en stjerne i Guide Michelin.

Indretningen af det reelle og lille lokale på Ny Østergade er enkel uden at være kedelig, elegant uden at være prangende, personlig uden at larme. Det samme kan siges om betjeningen, der baserer sig på afslappet, vejledende venskabelighed på velkvalificeret baggrund. Maden taler til gengæld helt for sig selv – og accenten er en blanding mellem fransk og italiensk.

Menukortet

Maden taler til helt for sig selv – og menukortet skiftes med jævne mellemrum, så der bliver plads til jagtsæson, svampesæson og andre appetitlige sæsoner – og mulighed for at udforske familiens gode ideer, der måske undfanges under seneste Sydeuroparejse. Også frokosten er gjort til en fin og deliciøs oplevelse i familiedrevede hænder.

Men linjerne forbliver de samme – og ambitionerne bliver kun højere. Køkkenet bager selv sine kager, brød og søde sager. Og isen er hjemmelavet.

Køkkenet har siden starten været drevet ud fra 3 nøgleord: Passion, Engagement og Tradition.

Igen i år var nydelserne i forbindelse med julen og nytåret udsøgte i restauranten.

Hædersbevisninger

1997: Restaurant Pierre André får en stjerne i Guide Michelin.
2002: Kåret til årets restaurant 2002 af Den Danske Spiseguide ***
2003: Modtaget E. J. Fondens Æresdiplom

Kære gæster

Så er den dejlige eftersommer på vej. Med naturens skønne farveorgie, afstressende hyggestunder og lyst til god mad og drikke. Efter endt ferie og ny inspiration har vi med de nye lækre råvarer kreeret sæsonens nye menukort, der inholder ægte fransk madkunst når den er bedst. Retter, der vil gi´Dem smagsoplevelser, og som vi glæder os til at servere for Dem her i restauranten.
Se det komplette menukort her på hjemmesiden, bliv inspireret, bestil bord og glæd Dem til en særklasse gastronomik oplevelse.