Mango

På udkig efter sexlegetøj? Her på siden finder du samtlige sexshops i Danmark. Vi viser dig vej til den nærmeste sexbutik, hvad enten det er en fysisk eller online.

Forførende og forbrændende – sex og sexlegetøj er den bedste træningsform for din libido. Faktisk kan du erstatte et kvarter på løbebånd med en hed aften hjemme og stadig svede helt op til 200 kalorier af. Her er syv ideer til at trimme både krop og libido. Og hvem siger så, det ikke frækt at få pulsen op?

BRUG TUNGEN

Vil du for alvor booste både din og hans libido, må du have gang i tungen. Blowjobbet er en klassiker, der aldrig går af mode. Mænd elsker at se et par bløde læber omslutte deres pik og mærke, hvordan tungen masserer pikhoved og skaf, og mange kvinder nyder at have den effekt… og så er der faktisk også god træning at hente i blowjobbet.
Brug din tunge til at tegne store cirkler om hans pikhoved i ét minut i hver retning. Det er hårdere end man skulle tro, men til gengæld løsner øvelsen spændinger i kæbe og nakke. Og du bliver endnu bedre til at give blowjobs. Det styrker både din og hans libido.

GÅ I BAD

Ja, det er normalt noget, man gør efter træning, men hvorfor ikke udnytte det varme vand på den sexede måde? Indstil brusehovedet, så strålerne er brede og hårde, og brug dem til at massere hinandens erogene zoner. Når I ikke kan vente længere, så tag hinanden stående. Det er lettest, hvis du læner dig op ad brusekabinens væg, står på ét ben, vikler det andet om hans hofte og slynger armene om hans nakke. Få ham så til at holde under din røv. På den måde kan han bære lidt af din vægt.
Det skal nok få både brusebadet og din libido til at dampe endnu mere, mens det stadig kræver lidt udholdenhed fra jer begge. Bare husk, at vandet gør jeres kroppe glatte, så pas på I ikke glider.
Boost din libido og find inspiration i pornoens verden her!

FIND PERLEKÆDEN FREM

Perler skal jo egentlig om halsen, men kan også sagtens bruges andre steder. Tag en perlekæde i hånden, smør den ind i glidecreme og vikl den om hans pik og bevæg den så op og ned i lange, glidende bevægelser. Det giver handjobbet en helt ny dimension.
Husk at skifte mellem højre og venstre hånd, og så har du en udmærket, fræk træning for armmuskler og finmotorik. Og hvem ved: Måske sætter han så meget pris på denne nye form for pikmassage, at du får flere perler til både at smykke dig og lege med?

BRUG BOLDEN

Kender du den dér store bold, du bør lave mavebøjninger på? Lad den ikke blive støvet og flad, men brug den på en mere kreativ måde. Sørg for at have den stående ved siden af sengen, og sex den op. Det er utroligt, hvad en smule hoppen og rullen kan gøre, og der er uendelige muligheder, hvis du er opfindsom.
Du kan for eksempel placere din mand på bolden og derefter sætte dig overskrævs på skødet af ham. Rid ham så, og nyd det ekstra bounce. Du kan også lægge dig på maven henover den og så kan han tage dig bagfra. Det kræver sin kvinde at holde balancen på den, så du får trænet alle dine mave- og rygmuskler, samtidig med at du får en dejlige oplevelse ud af det.
> Drømmer du om en sprøjteorgasme? Få teknikkerne her!

GÅ NØGNE RUNDT

Intet siger libido som nøgenhed, og det skal nok fange både din eller din mands opmærksomhed, hvis den anden pludselig går nøgen rundt. Så bare gør det helt afslappet. Og ofte. At se nøgne kroppe ophidser os nemlig, og ophidselse øger blodomløbet. Det er i sig selv rigtig sundt, og så har det jo med at føre til mere… Men I skal selvfølgelig ikke gå rundt og fryse, så husk at tænd for varmen. Og hvis der er varmt nok, kan det også give ekstra sved på panden. Det kan kun anbefales.

KNIBEØVELSER – IMENS!

Knibeøvelser skal der til. De holder din bækkenbund stærk og stram, og det forebygger inkontinens. Men det kan sagtens være en sund og sand nydelse frem for kedelig nødvendighed. Tilsæt en gang knibeøvelser med en god missionær, og knib så sammen om ham i takt med stødene. På den måde masserer du hans pik på en måde, der nok skal sende ham og hans libido til skyerne – og en stærk bækkenbund øger også din egen orgasme.

RIDE, RIDE RANKE

Vi vil alle gerne have flotte, stramme lår, så hvorfor ikke træne dem frem sammen med ham? Rid ham, og rid ham længe (hvis han kan holde til det). For det første giver det dig sved på panden og øger din forbrænding, og for det andet vil den gentagne op-og-ned-bevægelse træne din lårbasser, så de bliver spændstige og muskuløse. Udfordr evt. dig selv fra gang til gang, og se, hvor længe du (og han) kan klare mosten, uden lårbasserne syrer til. Og husk så selvfølgelig også at nyd det undervejs.

Sexlegetøj gør altså bare sexlivet så meget sjovere – find nærmeste sexshop i dag og få bedre sex i morgen!